đżđ’Ÿđ’»đ‘’ đ‘œđ’» đ’Ÿđ’¶đ’œđ“đ“đ‘’

Svensk livsstilsblogg

đ•Ă„đ«đžđ§ Ă€đ« đĄĂ€đ«

Publicerad 2019-04-18 17:00:51 i AllmÀnt, Vardagspusslet,

!!ÄNTLIGEN ÄR VÅREN HÄR!!

Ja nu Ă€r den Ă€ntligen hĂ€r. Vi fĂ„r Ă€ntligen börja njuta av sol, vĂ€rme och ljusa kvĂ€llar. Det Ă€r ju helt underbart! Och sist jag bloggade sĂ„ hade det precis kommit ett nytt last med snö, och jag Ă€r sĂ„ glad över att snön inte Ă€r kvar lĂ€ngređŸ™đŸ»

(null)


Jag har haft vĂ€ldigt mycket att göra med bĂ„de skola och jobb, men Ă€ven med annat, sĂ„ bloggen har liksom fĂ„tt sig en liten vila. 
Men nu tĂ€nkte jag börja uppdatera lite mer hĂ€r igen, och jag vet att mĂ„nga av er har frĂ„gat om nĂ€r nĂ€sta inlĂ€gg kommer osv. sĂ„ nu var det allt pĂ„ tiden. 

Idag, skĂ€rtorsdagen 2019. Jag sitter just nu pĂ„ golvet i mitt rum och försöker fĂ„ ner min packning till den Ă„rliga fjĂ€llresan, ner i vĂ€skan. Men det gĂ„r sĂ„dĂ€r. Jag Ă€r den dĂ€r personen som alltid tar med mig mer klĂ€der Ă€n jag anvĂ€nder, och mer vĂ€skor Ă€n jag kan bĂ€ra. 
Jag Ă€r sĂ„ taggad pĂ„ att fĂ„ Ă„ka ivĂ€g till fjĂ€llen nu över pĂ„sk. FĂ„ trĂ€ffa och umgĂ„s med mina kusiner, fĂ„ Ă„ka skidor i fina vyer, och att bara fĂ„ slĂ€ppa vardagen en stund. 
Men pĂ„ pĂ„skafton varje Ă„r sĂ„ arrangeras det en skidtĂ€vling i byn, dĂ€r de som vill fĂ„r vara med och tĂ€vla. Jag har tĂ€vlat i 7Ă„r (bara pĂ„ skoj) och i Ă„r sĂ„ gör jag det för Ă„ttonde Ă„ret i rad. 
NĂ€r solen började titta fram för nĂ„gra veckor sedan, och nĂ€r tĂ€vlingen började nĂ€rma sig Ă€nnu mera, sĂ„ kĂ€nde jag att det Ă€r dags att fĂ„ upp flĂ„set igen. 
SÄ jag har nu sedan nÄgra veckor tillbaka, börjat gÄ ut pÄ en promenad om dagen, 6 dagar i veckan.
Jag gĂ„r mesta dels sjĂ€lv, men jag tycker det Ă€r sĂ„ mycket roligare nĂ€r jag har med mig min granne och vĂ€n Maria. Vi har intressanta samtal, mycket skratt, och samtidigt sĂ„ fĂ„r vi njuta av den lokala naturen. Det Ă€r guldvĂ€rtđŸ™đŸ» 

(null)

(null)

(null)

SĂ„ dessa vĂ„rtecken ger mig sĂ„ mycket! Det ger mig energi, styrka och en stor vilja! 
Och nu i förra veckan sĂ„ Ă„kte en del av utemöblerna fram, sĂ„ numera pluggar jag utomhus! 
Att sitta pĂ„ balkongen och jobba Ă€r underbart. 
Höra fĂ„glarna kvittra, titta pĂ„ folket som Ă„ker förbi, och samtidigt fĂ„r man lite fĂ€rg. 

(null)

(null)




Hör nu hur bilmotorn startas, och det Ă€r dags att Ă„ka. Äntligen ska vi fĂ„ lite kvalitetstid hela familjen tillsammans. DĂ„ vi alla Ă€r upptagna pĂ„ lite olika hĂ„ll sĂ„ kĂ€nns det sĂ„ skönt att vi Ă€ntligen fĂ„r göra nĂ„got tillsammans igenđŸ™đŸ»
Jag hoppas att jag finner tid att skriva ett inlĂ€gg hĂ€r under pĂ„skhelgen, sĂ„ ni fĂ„r veta hur det gick i tĂ€vlingen. 

Hoppas ni fĂ„r en underbar pĂ„skhelg!! 

đŸ„Ă–NSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK


// Dahlle💕





Om

Min profilbild

Dahlle Dahlberg

Svensk livsstilsblogg PĂ„ bloggen kan du lĂ€sa om - Mode - Psykisk hĂ€lsa/ohĂ€lsa - Vardagspusslet - Tankar/Reflektioner 📧 [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela