đżđ’Ÿđ’»đ‘’ đ‘œđ’» đ’Ÿđ’¶đ’œđ“đ“đ‘’

Svensk livsstilsblogg

Sommaren 2020

Publicerad 2020-08-14 16:28:38 i AllmÀnt,

Hej pĂ„ er mina fina! 
TĂ€nk att nu har hela sommaren gĂ„tt. Helt sjukt hur fort tiden gĂ„r. Men den gĂ„r sĂ„Ă„Ă„ mycket fortare nĂ€r man har haft sĂ„ kul som jag haft. 

Under denna sommar sĂ„ har jag verkligen njutit av varje minut. TĂ€nker tillbaka pĂ„ alla mysiga kvĂ€llar och stunder i NorrfĂ€llsviken. KĂ€nns verkligen sĂ„ lyxigt att ha sĂ„ otroligt nĂ€ra till en av Sveriges finaste kustband!! Men Ă€r mest tacksam över de vĂ€nner jag har runt om mig, som jag dessutom fĂ„tt tillbringa kvĂ€llarna med dĂ€r ute. 

(null)



NĂ„got annat som jag ocksĂ„ minns som otroligt trevligt, roligt och underbart, Ă€r midsommarfirandet med slĂ€kten. Alla lekar, den goda maten, och den fina samvaron!! Det var minst sagt vĂ€ldigt lyckat! Riktar Ă€nnu en gĂ„ng ett stort tack till moster och morbror för ett en fin tillstĂ€llning! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Under denna sommar sĂ„ har jag Ă€ven fĂ„tt Ă€ran att vara en del av Leader Höga kusten som sommarinfluenser! Det har varit sjukt kul, Ă€ven om jag kanske inte har Ă„stadkommit det som jag planerade vid projektets början. Men det har varit otroligt lĂ€rorikt, och vĂ€ldigt roligt!  Detta projekt gav mig Ă€ven chansen till en intervju i radio, LIVE! Har nog aldrig varit sĂ„ nervös i hela mitt liv. Men summa sumarum, det blev vĂ€ldigt lyckat, och jag riktar ett stort tack till Teodor pĂ„ Sveriges Radio VĂ€sternorrland P4. 

(null)



Som sagt sĂ„ har jag hunnit med mycket denna sommar! Har till och med hunnit med en tur i skogen för lite bĂ€rplockning. NĂ„got som jag insĂ„g var vĂ€ldigt lugnande. Det Ă€r svĂ„rt att förklara, men man fick liksom tid att filosofera, tĂ€nka, och bara vara. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Vi har ocksĂ„ firat en hel del under sommaren. Min Ă€lskade mamma fyllde Ă„r, och dessutom sĂ„ firade hon och pappa 20Ă„r som gifta! Är sĂ„Ă„Ă„ glad för deras skull! LĂ€nge leve kĂ€rleken.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



 Vill slutligen tacka er alla för att ni följer, stöttar och finns!! Ni Ă€r underbara!! 
Jag hoppas att ni haft en underbar sommar! 
Pussar och kramar! 
(null)

// Dahlle 

Om

Min profilbild

Dahlle Dahlberg

Svensk livsstilsblogg PĂ„ bloggen kan du lĂ€sa om - Mode - Psykisk hĂ€lsa/ohĂ€lsa - Vardagspusslet - Tankar/Reflektioner 📧 [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela